Milan har fått en tung start på Champions League-säsongen med två förluster på två matcher (Liverpool 1–3 och Bayer Leverkusen 0–1). Zlatan Ibrahimovic – som numera jobbar som rådgivare till Milans ägare – är en av många som har fått en hel del kritik under inledningen av säsongen.

Men kanske kommer vändningen nu?

Club Brygge inledde visserligen starkt men det var Milan som tog ledningen hemma på San Siro. Den formstarke amerikanen Christian Pulisic skruvade en hörna som letade sig hela vägen in i mål. Sex minuter senare fick Brygges Raphael Onyedika syna det röda kortet efter en ful stämpling på Tijjani Reijnders.

Med tio man på planen kvitterade sedan Brygge i den andra halvleken efter ett skott från Kyriani Sabbe.

Men det var Milan och Reijnders som skulle få det sista ordet. Med två väldigt snarlika mål – inlägg från kanten och välplacerade avslut – satte Reijnders både 2–1 och 3–1.

Med en kvart kvar bytte Milan in supertalangen Francesco Camarda. Enligt statistikföretaget Opta blev han därmed den yngste italienaren (16 år och 226 dagar) att spela i Champions League. Camarda är även den yngste spelaren att ha spelat i Serie A efter ett inhopp i november förra året (15 år och 260 dagar).

Och det såg ut att bli en riktig sagodebut.

Camarda nådde högst på ett inlägg och nickade in 4–1. Trodde han.

För målet blev sedan bortdömt för offside och Camarda fick i stället syna det gula kortet för att ha firat och tagit av sig tröjan.