En utskrift från Dagens Nyheter, 2025-09-12 03:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/veckans-superkombo-bordeauxblends-och-ryggbiff-med-pommes/

Vinskolan del 125. Vilket vin ska man dricka till vilken mat? Och vilka smaker i maten kan lyfta vinet? Alf Tumble djupdyker i de bästa mat- och vinkombinationerna och tipsar om hur du kan tänka.

Läs gratis i höst, 0 kr fram till 1 dec!

För dig som bara vill läsa DN. Passa på – 0 kr fram till 1 dec, sedan endast 59 kr/mån i 6 mån. Därefter 119 kr/mån. Ingen bindningstid, säg upp enkelt när du vill.

Det här ingår i DN Enkel

  • Alla artiklar på DN.se och i DN-appen

Ditt erbjudande

DN Enkel

För dig som bara vill läsa DN. Passa på – 0 kr fram till 1 dec, sedan endast 59 kr/mån i 6 mån. Därefter 119 kr/mån. Ingen bindningstid, säg upp enkelt när du vill.

Share.
Exit mobile version