En utskrift från Dagens Nyheter, 2025-05-15 10:40
Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/veckans-superkombo-bordeauxblends-och-ryggbiff-med-pommes/
Vinskolan del 125. Vilket vin ska man dricka till vilken mat? Och vilka smaker i maten kan lyfta vinet? Alf Tumble djupdyker i de bästa mat- och vinkombinationerna och tipsar om hur du kan tänka.
Är du redan prenumerant, logga in för att fortsätta läsa.
Logga in
Majerbjudande! Läs gratis ända fram till 1 augusti.
Läs DN Enkel för 0 kr fram till 1 augusti. Sedan för halva priset i ett halvår, endast 59 kr/mån. Därefter ord. pris 119 kr/mån. Du får tillgång till alla artiklar på DN.se och i DN-appen. Kom igång i dag!
Det här ingår i DN Enkel
- Alla artiklar på DN.se och i DN-appen