Mañana mañana
En av mina bästa vänner, Irupes, kommer från Argentina. Hon är en fantastisk kock och berättar ofta historier om sin pappa som älskade att grilla. Vanligtvis serveras köttet med chimichurri, en av de bästa såserna till grillat. Här får den toppa chorizo.
• Läs hela receptet här
Speedy Gonzales
Denna hot dog är en av våra enklare rätter på menyn, men också en av de bästa. Man kan bre aioli i brödet om man vill tona ned hettan, men oftast vill jag ha rätten stark.
• Läs hela receptet här
NYC
Här blandas hettan från jalapeños med knaperstekt bacon och smält cheddarost som binder ihop smakerna. Det är en perfekt ”quick fix” som ger känslan av New York året om!
• Läs hela receptet här
Vill du ha mera tips på mat, dryck och krogar? Eller dela med dig av egna tankar och favoriter? Gå med i DN:s Facebookgrupp Snacka om mat och krog!