Friterade potatismoln
Dessa ljuvligt frasiga knyten är med sitt lena inkråm rena tröstematen. De är goda som tillbehör till det mesta, men kan även fungera som ensamrätt med en sallad till.
• Läs hela receptet här
Wraps av potatis
Så användbart och fantastiskt gott! Du kan fylla wrapsen med vad som helst som funkar ihop med potatis. Testa med röror med skaldjur, kryddig kyckling, tonfisk eller varmrökt lax passar perfekt i dessa wraps. Eller gör brunch med vändstekt ägg och bacon som fyllning.
• Läs hela receptet här
Bakad potatis med örtigt tomatsmör
När man är många runt bordet är bakad potatis ett fantastiskt tillbehör som fyller magarna fint. Det här tomatsmöret förenar sig så bra med potatisen, och smaken av basilika exploderar när smöret smälter ner i den varma potatisen.
• Läs hela receptet här
Parmesanrostade potatistorn
Vanligtvis brukar jag göra terrin av detta recept, men ibland måste man testa något nytt. Och med små torn blev det ljuvligt frasiga kanter. Tornen är fina vid en buffé eller som tillbehör till kött som kryddats med salt och peppar. Men de passar också bra ensamma som en liten förrätt.
• Läs hela receptet här
Vill du ha mera tips på mat, dryck och krogar? Eller dela med dig av egna tankar och favoriter? Gå med i DN:s Facebookgrupp Snacka om mat och krog!