Close Menu
Sol ReporterSol Reporter
  • Sverige
  • Världen
  • Politik
  • Ekonomi
  • Hälsa
  • Klimatet
  • Sport
  • Ledare
  • Mer
    • Kultur
    • Mat & Dryck
    • Resor
    • Pressmeddelande
    • Trender
Trendigt

Nicholas Wennö: Här är sommarens bästa långfilmer på SVT Play

juni 27, 2025

Tidigare världsledare varnar för biljonärer – kräver ”kraftfullt skifte”

juni 27, 2025

”Squid game”-skaparen: ”Jag skulle vara bäst på seriens allra sista lek”

juni 26, 2025

Plattmask och ”mördargeting” nya på varningslista

juni 26, 2025

Anna Wintour slutar som chefredaktör för Vogue efter 37 år

juni 26, 2025
Facebook X (Twitter) Instagram
Login
Facebook X (Twitter) Instagram
Sol ReporterSol Reporter
Stockholm
16°C
Molnigt
Webberättelser
  • Sverige
  • Världen
  • Politik
  • Ekonomi
  • Hälsa
  • Klimatet
  • Sport
  • Ledare
  • Mer
    • Kultur
    • Mat & Dryck
    • Resor
    • Pressmeddelande
    • Trender
Nyhetsbrev
Sol ReporterSol Reporter
Hemsida » ”Husmanskost är inkarnationen av den svenska vanligheten”
Mat & Dryck

”Husmanskost är inkarnationen av den svenska vanligheten”

NyhetsrumBy Nyhetsrummaj 29, 2025
Facebook Twitter WhatsApp Telegram Email Tumblr Reddit LinkedIn

En utskrift från Dagens Nyheter, 2025-05-29 11:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/husmanskost-ar-inkarnationen-av-den-svenska-vanligheten/

Den 26 februari har nyligen utropats till ”husmanskostens dag”. Men vad är egentligen husmanskost? Måltidsforskaren Richard Tellström reder ut.

Är du redan prenumerant, logga in för att fortsätta läsa.

Logga in

Majerbjudande! Läs gratis fram till 1 september.

Läs DN för 0 kr fram till 1 september. Sedan för halva priset i ett halvår, endast 59 kr/mån. Därefter ord. pris 119 kr/mån. Du får tillgång till alla artiklar på DN.se och i DN-appen. Kom igång i dag!

Det här ingår i DN Enkel

  • Alla artiklar på DN.se och i DN-appen
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

Relaterade Artiklar

Krogkommissionen tipsar: Femton bra uteserveringar när solen tittar fram

Mat & Dryck juni 26, 2025

Bästa ölet till julbordet

Mat & Dryck juni 21, 2025

Så lagar du Nobelsnackisen – även känd som ”wokegröten”

Mat & Dryck juni 21, 2025

I köksalmanackan sätts vardagslivet på pränt

Mat & Dryck juni 21, 2025

Familjen som styrt våra matvanor i snart ett sekel

Mat & Dryck juni 21, 2025

Smakerna som följt Zeina Mourtada genom livet

Mat & Dryck juni 21, 2025

Ölskolan med veckans superkombo: Hazy dipa och blåmögelost

Mat & Dryck juni 21, 2025

Jens Linder: Till utflyktens försvar

Mat & Dryck juni 21, 2025

Ut och njut – spontan utflyktsmat i det gröna

Mat & Dryck juni 21, 2025

Redaktörens Val

Tidigare världsledare varnar för biljonärer – kräver ”kraftfullt skifte”

juni 27, 2025

”Squid game”-skaparen: ”Jag skulle vara bäst på seriens allra sista lek”

juni 26, 2025

Plattmask och ”mördargeting” nya på varningslista

juni 26, 2025

Anna Wintour slutar som chefredaktör för Vogue efter 37 år

juni 26, 2025

Björn af Kleen: Trumps hittills grövsta angrepp på enskild reporter

juni 26, 2025

Senaste Nytt

Berlinbiennalen visar att viktigt ämne inte är detsamma som bra konst

juni 26, 2025

Rolfö inskriven i EM-truppen

juni 26, 2025

Så ska Bryssel torpedera den ryska krigsekonomin

juni 26, 2025
Facebook X (Twitter) Pinterest TikTok Instagram
2025 © Sol Reporter. Alla rättigheter förbehållna.
  • Integritetspolicy
  • Villkor
  • Kontakt

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Sign In or Register

Welcome Back!

Login to your account below.

Lost password?