Räddningsarbetet för det 30 våningar höga skyskrapebygget i Bangkok som kollapsade i fredagens jordbävning pågår oförtrutet. Dammet yr och stora maskiner som rivningsgrävare har nu släppts in på området för att röja bort cementblock så att människor där inne lättare kan hittas. Ambulanser, brandbilar och andra räddningsfordon trängs på gatan framför. Nyfikna civila står på en bro och tittar på förödelsen.
Samtidigt samlas oroliga anhöriga till de uppskattningsvis drygt hundra människor som fortfarande är kvar under rasmassorna av det som skulle bli kontor för Thailands statliga revisionsbyrå.
Många av arbetarna kommer från Myanmar, Kambodja och den thailändska landsbygden. De har flyttat till Bangkok för att tjäna pengar och få ett bättre liv. Deras löner är låga, runt 120 kronor om dagen, men det är bättre än inkomsten de kan få hemma.
– Min kusin och hans fru är där inne. När jag hörde vad som hänt åkte jag direkt hit, säger Chiv Riem.
Han och ett tiotal personer från Kambodja sitter i skuggan av ett träd i utkanten av räddningsområdet och äter nudlar i den 35-gradiga hettan. De har tillbringat hela natten på området för räddningsarbetet och tänker inte åka där ifrån förrän de har fått besked om sina släktingar.
Sandan, som är yngre syster till mannen i det äkta paret har bänt upp en del av plåtbarriär som skyddar insyn till räddningsarbetet och tittar oavbrutet på vad som sker där inne. Hon kan inte prata thailändska, utan hänvisar till Chiev Riem som talesman för gruppen. Och trots att den oformliga klump som höghuset har omformats till efter jordbävningen ser ogenomtränglig ut så har han fortfarande hopp.
– Min känsla är att de fortfarande lever. En stor del av byggnaden är fortfarande inte avtäckt, jag hoppas de finns där, säger Chiev Riem.
Han berättar att det gifta paret har en tolvårig son som bor hos morföräldrarna i Kambodja och att de har jobbat som murare i Thailand i tio år. Själv jobbar han på ett annat bygge och var på lunch när jordbävningen inträffade.
– Plötsligt började det skaka, först trodde jag att jag var sjuk. Sedan insåg jag att det är en jordbävning och när jag hörde att det här bygget hade kollapsat rusade jag hit.
Banjong står en bit bort, blickar ut mot räddningsarbetet och undrar om hans systerson på 18 år har överlevt. Systersonen kommer från Roi Et i nordöstra Thailand och gjorde praktik som elektriker på bygget. Det var sista fasen av utbildningen som skulle ge honom licens att jobba som elektriker.
– Han slutade skolan för bara två veckor sedan och åkte till Bangkok för att göra praktik.
Systersonen hade lunchrast och sov på 19:e våningen när jordbävningen inträffade, har en vän till honom, som hade tur nog att vara på toaletten på markplan, berättat för Banjong. Nu är 19:e våningen borta och ligger hoptryckt med alla andra våningar i en dammig koloss med sten, cementblock och stålvajrar.
– I övrigt vet jag inte så mycket. Vi får inga uppdateringar. Men jag har skrivit upp honom på en lista över saknade.
Det är han syster, 18-åringens mamma, som har gett honom i uppdrag att bevaka räddningsarbetet.
– Hon vill inte komma hit, hon är rädd för att hon inte kan hantera situationen. Jag tror det är 50 procents chans att han lever.
Räddningsarbetet fortsätter dygnet runt. Hundar är inne på området för att söka efter människor. Drönare i luften lokaliserar sådant som inte går att se med det mänskliga ögat. I sociala medier har thailändare börjat ifrågasätta varför den enda byggnaden som kollapsade var just detta statliga bygge, som pågått i tre år och vars nota beräknas vara över två miljarder thailändska baht, 590 miljoner kronor. De frågar sig om staten inte följer säkerhetsföreskrifter och spekulerar i att korruption är inblandad.
Hittills har sju människor bekräftats döda. Det kommer förmodligen att bli många fler, men än finns hopp om att hitta levande. Räddningsarbetare uppger att de har identifierat 15 arbetare som fortfarande andas under rasmassorna.