Close Menu
Sol ReporterSol Reporter
  • Sverige
  • Världen
  • Politik
  • Ekonomi
  • Hälsa
  • Klimatet
  • Sport
  • Ledare
  • Mer
    • Kultur
    • Mat & Dryck
    • Resor
    • Pressmeddelande
    • Trender
Trendigt

SD-topp slår tillbaka mot internkritiken: ”Stämmer inte”

juni 30, 2025

USA och Kanada tillbaka vid förhandlingsbordet efter slopad techskatt

juni 30, 2025

Maria Gunther: Så fort blir det extrema det nya normala

juni 30, 2025

Underverken, del 10 av 56

juni 30, 2025

Stridsflygsexpert: Hellre fler F-16 än Gripen till Ukraina

juni 30, 2025
Facebook X (Twitter) Instagram
Login
Facebook X (Twitter) Instagram
Sol ReporterSol Reporter
Stockholm
21°C
Klar himmel
Webberättelser
  • Sverige
  • Världen
  • Politik
  • Ekonomi
  • Hälsa
  • Klimatet
  • Sport
  • Ledare
  • Mer
    • Kultur
    • Mat & Dryck
    • Resor
    • Pressmeddelande
    • Trender
Nyhetsbrev
Sol ReporterSol Reporter
Hemsida » ”Husmanskost är inkarnationen av den svenska vanligheten”
Mat & Dryck

”Husmanskost är inkarnationen av den svenska vanligheten”

NyhetsrumBy Nyhetsrummaj 29, 2025
Facebook Twitter WhatsApp Telegram Email Tumblr Reddit LinkedIn

En utskrift från Dagens Nyheter, 2025-05-29 11:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/husmanskost-ar-inkarnationen-av-den-svenska-vanligheten/

Den 26 februari har nyligen utropats till ”husmanskostens dag”. Men vad är egentligen husmanskost? Måltidsforskaren Richard Tellström reder ut.

Är du redan prenumerant, logga in för att fortsätta läsa.

Logga in

Majerbjudande! Läs gratis fram till 1 september.

Läs DN för 0 kr fram till 1 september. Sedan för halva priset i ett halvår, endast 59 kr/mån. Därefter ord. pris 119 kr/mån. Du får tillgång till alla artiklar på DN.se och i DN-appen. Kom igång i dag!

Det här ingår i DN Enkel

  • Alla artiklar på DN.se och i DN-appen
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

Relaterade Artiklar

Sommarmat: Naturens egna smaksättare ger de godaste bakverken

Mat & Dryck juni 28, 2025

Krogkommissionen tipsar: Femton bra uteserveringar när solen tittar fram

Mat & Dryck juni 26, 2025

Bästa ölet till julbordet

Mat & Dryck juni 21, 2025

Så lagar du Nobelsnackisen – även känd som ”wokegröten”

Mat & Dryck juni 21, 2025

I köksalmanackan sätts vardagslivet på pränt

Mat & Dryck juni 21, 2025

Familjen som styrt våra matvanor i snart ett sekel

Mat & Dryck juni 21, 2025

Smakerna som följt Zeina Mourtada genom livet

Mat & Dryck juni 21, 2025

Ölskolan med veckans superkombo: Hazy dipa och blåmögelost

Mat & Dryck juni 21, 2025

Jens Linder: Till utflyktens försvar

Mat & Dryck juni 21, 2025

Redaktörens Val

USA och Kanada tillbaka vid förhandlingsbordet efter slopad techskatt

juni 30, 2025

Maria Gunther: Så fort blir det extrema det nya normala

juni 30, 2025

Underverken, del 10 av 56

juni 30, 2025

Stridsflygsexpert: Hellre fler F-16 än Gripen till Ukraina

juni 30, 2025

Migration och försvar i centrum när Danmark tar över rodret i EU

juni 30, 2025

Senaste Nytt

Max Hjelm: För Ebba Busch är män bara ett vapen i kulturkriget mot feministerna

juni 30, 2025

Brottsligheten avgör väljarnas bild av Sverige

juni 30, 2025

Peter Pomerantsev: Inga är så rädda för ett tredje världskrig som Magaväljarna

juni 30, 2025
Facebook X (Twitter) Pinterest TikTok Instagram
2025 © Sol Reporter. Alla rättigheter förbehållna.
  • Integritetspolicy
  • Villkor
  • Kontakt

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Sign In or Register

Welcome Back!

Login to your account below.

Lost password?