Close Menu
Sol ReporterSol Reporter
  • Sverige
  • Världen
  • Politik
  • Ekonomi
  • Hälsa
  • Klimatet
  • Sport
  • Ledare
  • Mer
    • Kultur
    • Mat & Dryck
    • Resor
    • Pressmeddelande
    • Trender
Trendigt

Nathan Shachar: Brist på skyddsrum del i förklaringen till massflykt från Teheran

juni 17, 2025

Iranier skrämda till tystnad om krigets vardag

juni 16, 2025

Hundratals barnkroppar ska tas upp ur massgrav i Irland

juni 16, 2025

Blakstads drömmål avgjorde derbyt – Hammarby upp i serieledning

juni 16, 2025

Michael Winiarski: Kriget har bara börjat – vem håller ut längst?

juni 16, 2025
Facebook X (Twitter) Instagram
Login
Facebook X (Twitter) Instagram
Sol ReporterSol Reporter
Webberättelser
  • Sverige
  • Världen
  • Politik
  • Ekonomi
  • Hälsa
  • Klimatet
  • Sport
  • Ledare
  • Mer
    • Kultur
    • Mat & Dryck
    • Resor
    • Pressmeddelande
    • Trender
Nyhetsbrev
Sol ReporterSol Reporter
Hemsida » Så lagar du Nobelsnackisen – även känd som ”wokegröten”
Mat & Dryck

Så lagar du Nobelsnackisen – även känd som ”wokegröten”

NyhetsrumBy Nyhetsrummars 20, 2025
Facebook Twitter WhatsApp Telegram Email Tumblr Reddit LinkedIn

Vill du testa att laga den omtalade kulturgröten hemma? På Nobelfesten användes bulgur på klippt hydrotermiskt behandlat korn, men receptet går att använda även med annan fullkornsbulgur. Även andra specialingredienser, som verjus och Almnäs tegel) går att ersätta med liknande produkter. Och om du inte har en sifon för att göra ett riktigt skummigt jordärtskocksskum kan du vispa upp såsen och servera den vid sidan om. Recept: Jessie Sommarström

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

Relaterade Artiklar

Här är de nya svenska stjärnorna i Guide Michelin

Mat & Dryck juni 16, 2025

Grillmys i midsommartid

Mat & Dryck juni 14, 2025

Trädgårdsälskarens guide till den godaste potatisen

Mat & Dryck juni 12, 2025

Rätt säsong för glass – Quiz: Mat & Dryck

Mat & Dryck juni 12, 2025

12 goda svenska sommaröl

Mat & Dryck juni 12, 2025

Sanna Lindberg: Därför hittar du inte öl du känner igen på gårdsförsäljning

Mat & Dryck juni 12, 2025

Därför ska du dricka mer vulkanvin

Mat & Dryck juni 7, 2025

”Ett sätt att introducera nya smaker och konsistenser”

Mat & Dryck juni 7, 2025

Så gör du egen glass som blir ett nyttigt mellanmål

Mat & Dryck juni 7, 2025

Redaktörens Val

Iranier skrämda till tystnad om krigets vardag

juni 16, 2025

Hundratals barnkroppar ska tas upp ur massgrav i Irland

juni 16, 2025

Blakstads drömmål avgjorde derbyt – Hammarby upp i serieledning

juni 16, 2025

Michael Winiarski: Kriget har bara börjat – vem håller ut längst?

juni 16, 2025

Här är de nya svenska stjärnorna i Guide Michelin

juni 16, 2025

Senaste Nytt

Danjel Nam: Mina adoptivföräldrar fick höra att jag var ett hittebarn – det var jag inte

juni 16, 2025

Åklagaren: Boelter kartlade offren och deras familjer

juni 16, 2025

Myggforskaren: Därför är det färre myggor i sommar

juni 16, 2025
Facebook X (Twitter) Pinterest TikTok Instagram
2025 © Sol Reporter. Alla rättigheter förbehållna.
  • Integritetspolicy
  • Villkor
  • Kontakt

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Sign In or Register

Welcome Back!

Login to your account below.

Lost password?